Siste nyheter

Lørdag 1. juni blir det sommershow! Sett av datoen og gled deg til en kjekk cheeropplevelse fra alle våre utøvere. Det blir cheerdance pom fra de yngste og hip-hop fra den eldste gruppen vår. Det blir også kiosksalg og god stemning! Vi håper å se deg der.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre sponsorer og støttespillere som bidrar til vår aktivitet i Mil Cheer. Se fullstendig oversikt over sponsorer ved å trykke på knappen under.

Til høsten ønsker vi å presentere en ny gruppe i MIL CHEER!
Vi har fått tilbakemelding om at flere har lyst til å være med på en voksentropp/foreldretropp. Er du forelder til barn som er medlem i MIL eller har du lyst til å ha det gøy, danse og være en del av et fellesskap? Da er dette tilbudet for deg :) ...

Søndag 4. juni hadde vi en fantastisk sommeravslutning for MIL CHEER! Strålende innsats av alle grupper i alderen 6-18 år, et herlig publikum og tipptopp stemning! Vi ønsker å takke for årets sesong - og håper vi ses til høsten.

Påmeldingen for nye medlemmer åpner mandag 5. juni. De som allerede er påmeldt er sikret plass! Mer info kommer.

Vi inviterer alle til sommeroppvisning på Måløy Stadion søndag 4. juni kl. 14:00. Det blir oppvisning fra alle våre grupper i alderen 6-18 år i tillegg til et fellesnummer med alle våre utøvere. Vi gleder oss - og håper å se deg der!